Cornel Dascalu, managerul unei firme de paza cunoscute din Timisoara, pleca de la o petrecere cu sotia si cu fiul sau de opt ani, cand, intr-o intersectie, una dintre rotile din fata ale autoturismului s-a desprins pur si simplu. Barbatul a reusit insa sa opreasca masina la timp, iar cei trei au scapat ca prin minune, informeaza tion.ro.

„Nu mi-am dat seama pe moment ce s-a întâmplat cu adevarat.

Când am facut dreapta pe Divizia 9 Cavalerie am vazut pur si simplu roata cum pleaca de sub masina. S-a oprit abia la 500 de metri distanta. Am chemat un prieten mecanic care m-a ajutat si atunci am început sa realizez. Am mers sa cautam suruburile pâna la restaurantul de la care plecasem si nu am gasit decât doua pe tot drumul. Mai mult, mecanicul a verificat si celelalte roti. Ambele din fata au avut suruburile slabite. Era sa ne rasturnam, eram cu familia. Sotia si copilul care adormise în masina erau în stare de soc”, povesteste Cornel Dascalu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Avocatul sau a depus acum plangere la Parchetul de pe lânga Tribunalul Timis, urmand ca autoritatile sa afle daca a fost o tentativa de asasinat sau nu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si