Îndrăgita prezentatoare tv a intrat live pe pagina sa de Facebook și i-a transmis un gând bun artistei. Teo Trandafir, care a trecut prin momente de cumpănă acum câțiva ani, și-a îndemnat prietenii virtuali să se roage pentru iubita cântăreață.

Citeste si: DUREROS! Monica Tatoiu, dezvăluiri teribile: "Am aflat că am cancer, faza patru! Mi-au dat alte rezultate"

Teo Trandafir, mesaj pentru Andreea Bălan

„Să ne rugăm pentru Andreea Bălan. Dadea viață unui copil și în același timp era să plece dintre noi. Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă. Departe de a fi neaparat o admiratoare a ei, mă gândesc la ea și sper să se facă bine foarte repede. Știu că este bine acum și de aceea cu toții trebuie să-i transmitem un gând bun”, a spus prezentatoarea într-un live pe Facebook.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Războinicul Cosmin Marin a fost eliminat de la Exatlon. Cum a reacționat Mihaela Popescu când și-au luat la revedere

Medicii spun că Andreea Bălan și fetița sa sunt în stare bună

Vă reamintim că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Medicii au reușit să o salveze și au declarat că acest fapt se petrece foarte rar, însă în 90% din cazuri pacienții nu mai pot fi salvați.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si