Testul IQ de mai sus se adresează celor cu o minte sclipitoare, gata să accepte imediat o provocare. Tu știi să îl rezolvi?

Testele de matematică sunt mai mult decât simple ghicitori; sunt un adevărat antrenament mental care vă poate stimula abilitățile cognitive. Iată testul de astăzi:

Pentru a-l rezolva, acest tip de test trebuie analizat cu mare atenție, iar gândirea neconvențională trebuie pusă la încercare.

Spre deosebire de alte ecuații matematice, pe care le găsești în orice manual de algebră, acest puzzle pe care ți-l propunem are nevoie să fie abordat dintr-un alt unghi. Nu te lăsa păcălit!

Citește și: TEST: Cât ești de deștept? Reușești să afli care este ușa care se deschide cu cheia din imagine, în 8 secunde?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Misiunea ta e simplă: găsește valoarea fiecărui element în parte, apoi răspunde corect la ultima ecuație din imagine.

Unora ar putea să li se pară mult prea simplu, demn de un copil de clasa a treia.

Dar există elemente de care trebuie să țină cont înainte de a oferi răspunsul pe care îl consideră ca fiind corect. Încă un pont: înainte de a începe să rezolvi acest quiz, pornește un cronometru. Va fi interesant de văzut de cât timp ai avut nevoie pentru a ajunge la răspunsul corect.

Citește și: Test IQ: Găsește tigrul care se ascunde în iluzia optică de mai jos. Reușești în mai puțin de 8 secunde?

Iar soluția este aceasta:

În câte secunde ai rezolvat ecuația? Ți-a luat mai mult de 30 de secunde?

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si