Se apropie toamna și odată cu ea avem nevoie de alte ținute. Așa că, astăzi, la rubrica „Tu dai moda”, Gabriela Ghizel ne va arăta câteva rochii cu un efect dramatic numai bune pentru evenimentele din perioada următoare.

Citește și: VIDEO- Parada porturilor populare a ajuns la Cluj-Napoca! Peste 300 de oameni au participat la Festivalul Internațional de Folclor Sfântul Ștefan

Stilul vestimentar dramatic nu este pentru oricine

Gabriela Ghizel, jurnalist Kanal D:  „ Antonia ne-am gândit să facem trecerea la sezonul de toamnă, cumva într-o notă ușor dramatică. Spune-mi puțin despre rochiile astea?”

Antonia Dumitru, stilist vestimentar:  „ Pentru femeile îndrăznețe, puțin dramatice, cu siguranță, este o opțiune de excepție. Antonia Nae creează niște rochii inspirate din teatru, cu o tentă dramatică.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Gabriela Ghizel, jurnalist Kanal D:  „Spune-mi puțin despre tipul de personalitate căreia i se potrivește stilul ăsta dramatic și unde anume putem să le purtăm.”

Antonia Dumitru, stilist vestimentar: „Există mai multe personalități vestimentare printre care și cea dramatică, asta înseamnă că ne place să ieșim în evidență, să strălucim. Avem o personalitate puternică și atunci această ținută din nou poate fi purtată de către femeile încrezătoare, care vor să fie în centrul atenției. Umerii supradimensionați au început să apară din anii '80, din dorința femeilor de a avea o statură similară cu cea a bărbaților la birou.”

Gabriela Ghizel, jurnalist Kanal D: „La a doua ținută ne-am dus în zona masculină. Spune-mi despre ea și spune-mi despre personalitatea căreia i se potrivește.”

Antonia Dumitru, stilist vestimentar: „Este o ținută clasică, dar îndrăzneață. Cu siguranță o ținută rafinată, cămașa ne permite să facem foarte multe artificii, este aceeași cămașă pe care am folosit-o la rochie, dar de această dată am accesorizat-o cu această cravată, care atrage atenția. Este o ținută care poate fi folosită pe timp de seară, dar și la un eveniment de zi.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si