Încep să caute haine, scutece, cosmetice, jucării necesare copilului. În plus, aleg un pătuț, cărucior, scaun auto. Acestea din urmă sunt investiții de durata, deci sunt alese cu atenție și chiar cu ajutorul unor criterii. Există o gamă largă de scaune auto pentru copii pe piață, care bulversează cumpărătorii făcându-le și mai grea alegerea. Puteți vizualiza diferite modele de scaune auto pentru copii în https://kidso.ro/pentru-bebelus/scaune-auto/.

Atunci când alegeți un scaun auto, este bine să luați în considerare anumite criterii importante. Scaunele auto nu sunt utile numai atunci când călătoriți. Sunt ajutoare pentru părinți și în alte situații. Copilul poate dormi sau se poate juca pe scaun în timp ce este complet în siguranță. Unele scaune auto e sunt o alegere excelentă, deoarece vin cu o bază pentru cărucior și pot fi atașate la acesta.

Citeste si: Un vulcan adormit de 6.000 de ani a erupt pe neașteptate (VIDEO)

Tipuri de scaune auto în funcție de vârsta copilului
Scaun auto - copil.[Sursa foto: kidso.ro]


Numeroasele avantaje ale scaunului auto explică, de asemenea, de ce ar trebui ales cu atenție. Va fi un ajutor fidel în toate situațiile și este bine să fie atât modern, cât și de înaltă calitate, precum și confortabil și funcțional.

Există o mare varietate de scaune auto pentru copii.

Le putem împărți pe baza diferiților factori pentru a ne face alegerea mai ușoară. Este cel mai ușor și mai firesc să le împărțiți după culoare în comparație cu cele acceptate în general pentru un băiat și o fată. Se crede că rozul și violetul sunt pentru fete și albastru pentru băieți. În plus, există modele și culori unisex în care această diviziune nu contează. Acestea sunt negre, albe, maronii și altele.

Citeste si: Regulile nescrise ale nunților. Ce nu trebuie să faci și cum să NU te îmbraci la o nuntă

Pe lângă culoare, putem împărți scaunele după model. Sunt destinate numai pentru atașarea în mașină sau se pot atașa și la cărucior. Unele scaune auto sunt de tip scoică și pot fi folosite singure fără mașină sau cărucior.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tipuri de scaune auto în funcție de vârsta copilului
Scaune auto pentru copii.[Sursa foto: kidso.ro]


O altă diviziune se face pe baza atașării scaunului la mașină. Majoritatea scaunelor sunt stabilizate cu ajutorul centurii de siguranță a mașinii. Cu toate acestea, modelele mai noi sunt create cu sistemul Isofix, care este mai sigur și oferă o mai mare siguranță și ușurință în instalare. În plus, există și alte sisteme care îndeplinesc standardele actuale de siguranță. În acest caz, acordați atenție posibilităților de atașare a scaunului la mașină și parametrilor acesteia.

Citeste si: Un nou record mondial: Aceasta este mașina care a depășit viteza de 500 km/h!

Cea mai importantă împărțire care poate fi făcută atunci când vine vorba de scaunele auto pentru copii este cea a vârstei copilului. Sunt rezumate cinci grupe, care pot fi sau nu adecvate în funcție de vârstă și greutate.
● Grupa 0- se consideră că este pentru toți bebelușii care cântăresc mai puțin de 10 kilograme sub vârsta de 9 luni.

Acesta este grupul pentru cei mici.

● Grupa 0+- include bebelușii care cântăresc între 10 și 13 kilograme. Cel mai adesea au aproximativ 15 luni.

● Grupa I- cuprinde copiii care cântăresc între 9 și 18 kilograme, a căror vârstă aproximativă este de 3 ani.

● Grupa a II-a- penultimul grup, care include copii cu greutatea de 15 până la 25 de kilograme, cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani.

● Grupa a III-a, care include copiii cu greutatea de 22 până la 36 de kilograme și vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Unele scaune sunt create numai pe baza unei anumite grupe, în timp ce altele pot fi transformate în timp și îndeplinesc cerințele pentru mai multe grupe. Ceea ce contează atunci când alegeți un scaun este cât timp intenționați să-l utilizați și dacă ați investi într-un altul atunci când copilul dvs. atinge o anumită vârstă.

Citeste si: Premiile Oscar 2021. Ce filme au ajuns pe lista câștigătorilor la Oscar? Ce s-a întâmplat cu nominalizările primite de „colectiv”

Toate scaunele în funcție de vârsta copilului vostru pot fi găsite în cel mai mare magazin universal de articole pentru copii de pe www.kidso.ro.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soția medicului Valeriu Gheorghiță

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si