Insa tanara de 29 de ani nu are deloc noroc. La inceputul anului a renuntat la postul de femeie de serviciu, in speranta ca va reusi sa isi implineasca visul, acela de a deveni soprana.
Lucrurile n-au fost asa, iar de jumatate de an, Paula abia reuseste sa se intretina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Acum sunt pe la Cluj. Am avut sambata spectacol la Zalau. Nu mi-am mai gasit nimic de lucru, este aiurea situatia, dar eu nu imi pierd speranta ca intr-o zi o sa imi fie bine. Nu am periodic spectacole, depinde cand se poate. Eu inca imi mai caut locuri unde sa lucrez, ma duc sa vorbesc cu oamenii si ii intreb daca au nevoie de artisti care sa le cante in localuri. Nu stau degeaba pentru ca sunt constienta ca nimeni nu imi pune nimic pe tava”, a povestit Paula Rad pentru Click!

Povestea ei de viata i-a impresionat pe multi romani. Din pacate insa, in finala a obtinut doar locul 6, departe de asteptarile ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si