Trupul lui Salman Abedi este in prezent intr-o morga din afara orasului, iar autoritatile din Manchester fac tot ce e posibil ca acesta sa nu fie inmormantat sau incinera in oras.

Potrivit digi24.ro, oamenii spun ca teroristul nu merita sa fie "onorat" cu o inmormantare normala.

Nici familia nu vrea sa se ocupe de ingroparea lui Abedi. Rudele din Libia ale acestuia nu si-au exprimat dorinta de a ridica trupul barbatuluui de 22 de ani.

Autorul atacului sinucigas de la Manchester, Salman Abedi, a cumparat singur majoritatea pieselor necesare pentru fabricarea bombei detonate saptamâna trecuta, a anuntat Politia britanica, citata de BBC News.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

De altfel, teroristul a facut singur multe dintre actiunile din ultimele patru zile inainte de atac, a declarat seful unitatii de contraterorism North west, Russ Jackson. Insa politia nu a exclus deocamdata posibilitatea ca Abedi sa fi facut parte dintr-o retea mai ampla.

Ofiterii au examinat in ultima perioada filmarile cu Abedi de pe camerele de supraveghere din oras si au verificat interactiunile pe care le-a avut cu diverse persoane si telefoanele date.

"Ancheta noastra arata ca Abedi insusi a facut singur majoritatea cumparaturilor pentru componentele de baza (ale bombei – n.r.) si devinde evident ca multe dintre miscari si actiuni le-a facut singur, in cele patru zile de când a aterizat in tara, pâna când a comis acest atac ingrozitor", a spus un detectiv insarcinat cu investigatia.

Este "vital" insa ca fortele de ordine sa se asigure ca nu face parte dintr-o retea mai ampla, iar "mai multe" aspecte ale comportamentului sau sunt privite cu ingrijorare de autoritati, a adaugat el.

In total, 16 oameni au fost arestati in legatura cu atentatul de saptamâna trecuta, soldat cu 22 de morti. Cinci dintre ei au fost eliberati, iar restul se afla inca in arest.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si