Microgaming este unul dintre primii producătorii de softuri pentru cazinourile online, primul produs fiind lansat în 1994. De-a lungul timpului, păcănelele furnizate de această companie s-au remarcat prin grafica excelentă și prin diversitatea tematică. 

Chiar dacă mai există platforme care încă nu colaborează cu providerul amintit (de exemplu Admiral casino), pasionații din România au acces la multe cazinouri online care oferă jocuri marca Microgaming. Iată 5 dintre cele mai apreciate sloturi: 

Citește și: VIDEO- Piton de un metru, slobod pe o stradă din Baia Mare! Imagini inedite cu șarpele

Lucky Leprechaun 

Legendele irlandeze i-au inspirat pe cei de la Microgaming să creeze un joc vesel, în care au inclus simbolurile insulare importante: spiridușul, vioara, berea neagră, pipa și, bineînțeles, trifoiul cu patru foi, care este norocos pentru că oferă rotiri gratuite. Fondul sonor este asigurat de muzică tradițională irlandeză. 

În timpul secvenței de Freespins, spiridușul se transformă în simbol Wild. De asemenea, pictogramele pot avea atașate de ele flori verzi sau flori galbene. Cele verzi acordă rotiri gratuite suplimentare, iar cele galbene cresc multiplicatorul până la 5x. Un alt simbol special este oala cu galbeni atât de iubită de irlandezi (și nu numai). În cazul în care minim trei astfel de pictograme se opresc pe grilă, este inițiat un joc paralel, al cărui scop este să ajungi cu spiridușul la un câștig de 1000x miza.

Citește și: VIDEO- Coafuri rapide pentru a fi gata în doar 5 minute

Thunderstruck II 

Așa cum spuneam, tematicile alese de acest producător sunt foarte variate. De la tradițiile irlandeze trecem la mitologia nordică, pentru un joc cu zeități care stăpânesc forțele naturii. „Thunderstruck II” este un slot pe 5 role și 3 rânduri, cu 243 de linii de plată.

Pentru a obține câștig, este suficient ca simboluri de același fel să se oprească pe minim trei coloane adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta.  

Citește și: VIDEO- Terapie prin dans și mișcare

Sunt două caractere speciale: pictograma cu numele jocului este Wild, iar ciocanul lui Thor, pe care scrie Bonus, este simbol Scatter. Minim trei Scatters inițiază „Great Hall of Spins”, în care pot fi deblocate patru funcții:  

  • Valkyrie – 10 rotiri gratuite cu multiplicator 5x; 
  • Loki – 15 rotiri gratuite cu funcția Wild Magic; 
  • Odin – 20 de rotiri gratuite cu funcția Wild Raven; 
  • Thor – 25 de rotiri gratuite cu Rolling Reels. 

Aleatoriu, se poate declanșa funcția „Wildstorm”, care transformă de la 1 la 5 coloane în role Wild.  

Citește și: Astazi, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Sahika zadarniceste planurile frumoasei Yildiz

Immortal Romance 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Idilele între cei nemuritori sunt, la rândul lor, nemuritoare. Aceasta e ideea slotului „Immortal Romance”, care face o incursiune în lumea vampirilor. Simbolurile construiesc o atmosferă ce poate da fiori, femeile și bărbații având un aer misterios. Amber, Troy, Michael și Sarah sunt personajele principale, alte pictograme importante fiind castelul și cartea care are alături paharul cu vin roșu, ce poate simboliza sângele. 

Pictograma cu numele jocului este Wild, în timp ce jocul special poate fi declanșat de minim trei Scatters (capul de leu). O dată ce ele se opresc pe ecran, intri în „Chamber of Spins” și poți alege între patru secvențe de rotiri gratuite: 

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

10 rotiri gratuite cu multiplicator 5x pentru Amber; 

15 rotiri gratuite cu funcția Vampire Bats pentru Troy; 

20 de rotiri gratuite cu Rolling Reels pentru Michael; 

25 de rotiri gratuite cu funcția Wild Vine pentru Sarah. 

Câștigul maxim care poate fi obținut în secvența de rotiri gratuite este de 72.900x miza. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: „Alice în Țara Minunilor” este tema aleasă pentru Târgul de Paște din Craiova. Primăria a pus la dispoziție programul de funcționare și activitățile desfășurate

Bust the Bank 

Dacă ai chef să dai o spargere virtuală, își recomandăm slotul „Bust the Bank”. Cu siguranță, nu vei avea probleme cu poliția nici dacă vei da lovitura și vei colecționa multe Scatters. Personajele jocului, Bob și Larry, amintesc de filmul „Singur acasă”. Celelalte simboluri sunt clădirea băncii, ceasul, polițistul, câinele polițist și femeia polițist care gonește pe străzile orașului pentru a-i prinde pe cei doi hoți. 

Bomba este simbol Scatter, „Bust the Bank” este simbol Wild, iar seiful este simbol Bonus. Dacă pe role se opresc minim 3 Scatters, primești rotiri gratuite. Un alt joc special este declanșat de seiful din care curg bani ce dau valoare cash simbolurilor de dedesubt. La rândul ei, pușculița colectează simbolurile în bani. 

Citește și: Floriile 2023. Tradiții și obiceiuri importante! Ce nu este bine să faci în această zi?

Game of Thrones 

Acest slot a fost inspirat de unul dintre cele mai apreciate seriale din toate timpurile. „Game of Thrones” se joacă pe o grilă structurată pe 5 role și 3 coloane, având 243 de linii de plată. Coloana sonoră este aceeași cu cea din film, ca și însemnele celor patru case ce își dispută supremația. 

Citește și: De ce ar trebui sa îți cumperi o trotinetă electrică dacă locuiești la oraș?

Cele mai valoroase simboluri normale sunt sigiliile Baratheon, Lannister, Stark și Targaryen, iar emblema jocului este Wild ce apare de multe ori stivuit. Tronul de Fier din Westeros este simbol Scatter. Dacă se oprește pe grilă în două exemplare, poți primi un premiu aleatoriu. Trei tronuri inițiază rotiri gratuite cu multiplicator la alegere. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si