Un oficial local, a declarat, pentru AFP, că, probabil, numărul morţilor va creşte în următoarele ore. În momentul exploziei, 74 de persoane se aflau în fabrică, a spus acesta. Printre răniţi, „unii au suferit arsuri grave”, a mai spus oficialul indian.

Fabrica nu avea autorizaţie legală de funcţionare, conform informațiilor apărute în presa indiană.

Citeste si: Se schimbă tradiția de mii de ani a botezului. Decizie-șoc în Biserica Ortodoxă după tragedia de la Suceava

Proprietarul fabricii a dispărut după explozie

Publicația de știri The Newsminute a informat că proprietarul fabricii a dispărut şi că poliţia investighează cauza accidentului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Premierul Indiei, Narendra Modi, a anunţat că familiile persoanelor decedate vor primi un ajutor de 200.000 de rupii (2.260 de euro), potrivit Agerpres.

Citeste si: Record de infecții cu noua tulpină britanică COVID-19 în Italia

Accidente cu repetiție în India

Alunecările de teren, incendiile și alte accidente industriale sunt predominante în India, adesea din cauza infrastructurii precare și a întreținerii inadecvate. Accidentele sunt alimentate de corupție și a practicilor ilegale din sectorul construcțiilor.

Luna trecută, 24 de persoane au fost ucise de prăbușirea unui șopron situat într-un crematoriu municipal în timpul unei înmormântări din nordul țării, dezlănțuind furia a sute de oameni care au denunțat precaritatea activității municipale.

Tot luna trecută, zece bebeluși au murit într-un incendiu la un spital din vestul Indiei, ceea ce a atras multe critici pentru măsurile de securitate laxe. Conform celor mai recente date oficiale disponibile, în 2018 au existat 13.099

incendii în clădiri guvernamentale, școli, reședințe și alte locuri din India, în care 12.748 de persoane au murit și 777 au fost rănite, informează agenția EFE.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si