UPDATE 22.57: Autorul atacului din Piata de Craciun din Berlin a fost arestat, a anuntat politia germana citata de Sky News.

Deocamdata nu exista detalii despre el. Anterior, presa a scris ca vehiculul folosit avea numere de înmatriculare poloneze, dar informatia nu a fost confirmata.

 

UPDATE: BBC anunta ca cel putin 9 persoane au murit si peste 50 au fost ranite.

ZDF scrie ca atacatorul ar fi polonez, dar informatia nu a fost confirmata. Se pare ca autovehiculul a venit dinspre strada Budapesta si s-a oprit abia în bradul ridicat în mijlocul targului de Craciun.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Politistii au blocat toate strazile din apropierea targului Breitscheidplatz si suspecteaza un atentat terrorist. Soferul camionului a fugit de la locul accidentului. Imagini de acolo arata zeci de persoane intinse pe asfalt. Un reporter de la Berliner Morgenpost a declarant ca este o scena grotesca.

UPDATE: Presa locala sustine ca ar fi vorba despre un atac terorist.

Nu exista informatii suplimentare despre numarul exact de raniti.

Imaginile video distribuite pe retelele sociale arata cum mai multe standuri au fost distruse, iar ranitii sunt intinsi pe caldaram.

Autoritatile germane nu stiu daca este vorba de un accident sau daca soferul a intrat in mod intentionat in multimea adunata la un târgul Breitscheidplatz, situat in apropierea bisericii dedicata kaizerului Wilhelm, potrivit News.ro.

Incidentul a avut loc in apropierea bulevardului aglomerat Kurfuerstendamm. Autoritatile germane i-au in serios in acest moment posibilitatea unui atac.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si