Mama a fost cea care a alertat autoritatile cand si-a dat seama ca baiatul ei este de negasit. Peste o suta de jandarmi, pompieri, politisti si voluntari l-au cautat timp de 5 ore pe baiat. Trupul lui neinsufletit a fost gasit intr-o fosa septica, veche de zeci de ani. Micutul a murit inecat.

Pompierii au folosit o vidanja pentru a goli fosele septice care se aflau in curtea casei si intr-una din ele l-au gasit pe baiat.



„M-am băgat eu puţin în fosă, am crezut că e o pernă sau un sac. Am tras şi am crezut că e o păpuşă prima dată, am pus mâna pe burtă şi am simţit pielea. Era pe spate. Cam la 80 de centimetri, cam aşa”
, a declarat vidanjorul care l-a scos pe Darius din fosa septică pentru adevarul.ro.

Mama băieţelului este cercetată penal pentru ucidere din culpă, autopsia urmând să scoată la lumină adevărul. Deocamdată, poliţiştii nu exclud nici posibilitatea ca femeia să-şi fi omorât copilul. „ Avea grijă de copil, iar copilul era tare cuminte. Nu îmi pot explica ce s-a putut întâmpla şi cum a fost lăsat singur”, a declarat una dintre vecine.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

FOTO: Bianca Sara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si