Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în Italia. Un român s-a stins din viață într-un șanț în timp ce fugea de carabinieri

Un român în vârstă de 44 de ani, s-a stins din viață în mod tragic, sâmbătă la orele serii, în Porto, Italia. Bărbatul se afla pe un scuter și fugea de la un accident. Acesta s-a prăbușit într-un șanț și a murit.

Alexandra Costea,

Tragedie în Italia. Un român s-a stins din viață într-un șanț în timp ce fugea de carabinieri

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia a avut loc sâmbătă pe data de 23 iulie la orele serii. Românul în vârstă de 44 de ani fugea de carabinieri după ce a fost implicat într-un mic accident rutier cu scuterul în Porto.

Citeste si: Mai mulți români au devenit adevărați eroi în Italia. Muncitorii au salvat un director din primărie: „Ieși afară acum!”

Urmărirea oamenilor legii s-a încheiat cu un accident tragic într-un șanț. Bărbatul a pierdut controlul scuterului și a murit. Ajutorul salvatorilor a fost inutil.

Bărbatul a fugit după ce a atins cu scuterul partea laterală a unei mașini

Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora locală 21:00. În Porto Mantovano, de-a lungul Cisei, românul de 44 de ani s-a stins din viață.

Acesta era stabilit de ani de zile în zona Mantuan, în Soave di Porto. Cu puțin timp înainte de a muri, bărbatul a atins cu scuterul partea laterală a unei mașini, însă nu s-a oprit, ba chiar a accelerat mai tare. La volanul mașinii se afla o femeie care a solicitat intervenția carabinierilor. Fiind pe urma românului, aceștia l-au urmărit, rămânând la o distanță de siguranță.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Un bebeluș a murit de foame în casă, după ce mama sa a plecat să se întâlnească cu noul iubit

Goana durează până la sosirea în Roverbella, în Strada Fienili, unde românul în vârstă de 44 de ani pierde controlul vehiculului, intră într-un șanț și moare pe loc. La fața locului au fost prezenți agenții de la Poliția Rutieră, pompierii și ambulanța. Din nefericire, nu a mai fost nimic de făcut pentru român, fiind declarat decedat la fața locului.

Citeste si: O femeie și-a lăsat fetița singură în casă șase zile. Copilul a fost găsit mort

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI