Intervenție de urgență la Sibiu, în localitatea Loamneș. Mai mulți elevi au fost răniți după ce tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit peste ei, în timp ce se aflau la ore.

Tavanul din sala de clasă s-a prăbușit peste elevi 

Mai multe informații sunt oferite de Anca Marin, reporter Știrile Kanal D.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit de urgență la Școala Gimnazială Alămor, din localitatea Loamneș, județul Sibiu, unde a fost raportat un tragic incident.

Tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit peste elevi, în timp ce elevii se aflau în clasă.

ISU Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD dintre care una cu medic și mașina medicului de urgentă. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Panică în Brașov după ce zidul de sprijin al unei străzi s-a prăbușit peste casele unor localnici! Cum s-a produs incidentul?

maini ridicate sala de clasa

4 elevi au fost răniți după ce tavanul sălii de clasă s-a prăbușit peste ei

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit primelor informații, la momentul prăbușirii, în sala de curs se aflau patru elevi, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani.

Aceștia au fost răniți ușor, dar acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale. Cei patru elevi urmează să fie transportați la spital.

"La momentul prăbușirii în sala de clasă se aflau 4 elevi aceștia fiind răniți ușor. Echipajele medicale i-au evaluat, elevii au vârste cuprinse între 11 și 15, două fete și doi băieți, sunt conștienți și acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale. Aceștia vor fi transportați la CPU a Spitalului de Pediatrie din Sibiu", se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu. 

Din fericire, autoritățile nu au raportat niciun deces.

Știre în curs de actualizare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si