Sylvia si Doug se aflau in apropiere de Vanuatu, acolo unde decisesera sa isi stabileasca resedinta inca din 2009, atunci cand o tragedie s-a produs.

Ea a luat un medicament fara acordul vreunui medic, iar acest medicament i-a adus sfarsitul. Medicamentul era destinat combaterii malariei si a virusului HIV.   "A crezut ca acest medicament ii va face bine.

Dupa 15 minute insa a inceput sa se simta rau. Pe masura ce timpul trecea, sotia mea se simtea tot mai rau. Incepuse sa aiba dureri ingrozitoare. La un moment dat a devenit ca o stana de piatra. Atunci am chemat ambulanta", a povestit sotul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Autopsia a scos la iveala faptul ca in organismul femeii era o cantitate mare de clorura de sodiu, dar si multe alte substante nocive care au dus la deces.

Sotul Sylviei este convins ca medicamentul este de vina si vrea sa dea in judecata producatorul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si