Ashlie Foster, în vârstă de 25 de ani, începea fiecare zi cu două boluri de fulgi cu ciocolată, urmate de cîteva sandwișuri de la Subway, consuma ciocolată pe tot parcursul zilei și o masă copioasă seara.

Citește și: Fotografii șocante cu o femeie de afaceri "înainte și după" ce a devenit dependentă de drogul care dă fiori

Ashlie Foster suferea de o tulburare compulsivă care a făcut-o să mănânce dincolo de sațietate.

Femeia a ajuns să își cheltuiească tot salariul pe mâncare, dar într-o zi a intrat în panică la gândul că greutatea îi pune viața în pericol. 

Femeia consuma peste 4.000 de calorii pe zi

Înainte să facă o schimbare de regim alimentar, Ashlie consuma peste 4.000 de calorii pe zi, potrivit Mirror.co.uk.

Medicii nutriționiști recomandă un număr maxim de 2000-2500 de calorii pe zi pentru femei.

Aceste valori difera in functie de varsta, greutate, inaltime, dar si de stilul de viata si de starea de sanatate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Greutatea tinerei ajunsese la peste 120 de kg când studenta la terapie logopedică din Aintree, Liverpool, și-a dat că se simte ca o „mamă rea” pentru copiii ei.

Hotărâtă să facă o schimbare, ea a luat măsura drastică de a plăti pentru a avea o operație de micșorarea stomacului în ianuarie 2022.

Ashlie Foster

Ashlie Foster nu a reușit să slăbească prin cură de slăbire

[Sursa foto: Mirror]

Cum a luat decizia de a slăbi

Ashlie a spus: „Viața înainte de pierderea în greutate a fost foarte grea.

A fost probabil cel mai de jos punct din viața mea. M-am simțit ca o mamă foarte rea"

"Nu puteam să fac cu ei [copiii mei] lucrurile pe care mi le-am dorit. Știam că nu sunt o mamă simpatică. Am vrut să fiu cu ei cât de mult puteam. Nici nu puteam să urc scările fără să rămân fără suflare, să alerg sau să țin pasul cu copiii", a continuat ea. 

"Știam că dacă voi continua așa, voi mânca până la moarte. Gândul că mă vor pierde tânără chiar mi-a frânt inima. Pur și simplu am crezut că înebunesc într-o zi când mi-am dat seama de asta”, a mai spus tânăra mămică.

"Nu reușeam fără operație"

Ashlie a încercat să slăbească ținând dietă, dar nu a funcționat.

„De fiecare dată când am slăbit, am pus apoi la loc. De fiecare dată când mă îngrășam la loc, eram mai mare decât eram înainte. S-a înrăutățit de fiecare dată când am trecut prin ciclul ăsta. Știam că nu aveam cum să scap singură de tulburarea de alimentație excesivă și să o țin departe", a mai povestit femeia.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ashlie a simțit că o operație este singurul lucru care o va ajuta să slăbească, deoarece a schimbat cantitatea de alimente pe care o putea mânca zilnic.

Ashlie Foster, în prezent

Ashlie Foster, în prezent

[Sursa foto: Mirror]

Ashlie Foster, în prezent

[Sursa foto: Mirror]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si