Intr-o emisiune TV, transsexualul Geanina a dezvaluit ca preotul Pomohaci obisnuia sa intretina relatii sexuale cu barbati diferiti, unii chiar si minori.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Mi-a fost client, a venit cu un baiat de 17 ani. Am fost intr-un regim hotelier. Nu mi-a spus cine este la inceput. M-a intrebat daca accept doi baieti in locatie, domn parinte mi-a devenit client fidel şi sa nu vorbesc despre chestia asta. Am aflat apoi ca baiatul avea 17 ani. Ma suna.(...) 15 milioane pentru doua persoane o jumatate de ora. Atat am primit. Te suna pe numar, de pe site-ul de escorte", a spus transsexualul Geanina.

 Reprezentantii Parchetului General au declarat ca preotul si cantaretul Cristian Pomohaci este cercetat pentru savarsirea infractiunii prevazute de articolul 222 din Codul Penal, articol ce face referire la "fapta persoanei majore de a-i propune unui minor care nu a implinit varsta de 13 ani sa se intalneasca in scopul comiterii unui act dintre cele prevazute in art.

220 sau art. 221, inclusiv atunci cand propunerea a fost facuta prin mijloacele de transmitere la distanta, se pedepseste cu inchisoare de la o luna la un an sau cu amenda penala".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si