Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe comentariile legate de scena incatusarii, ca bucurestenii s-au si intors la vechile obiceiuri: traversatul pe rosu. Si nu sunt putini deloc.

Fara nicio jena sau grija, oamenii ignora cu desavarsire culoarea semaforului. Ce daca e rosu de secunde bune? Ei pot zbura peste 6 benzi auto si un refugiu cat alte doua benzi.

Pentru ca meniul sa fie complet, unii dintre trecatori ignora pana si echipajul de politie, care este exact langa trecere.


Daca la ironii nu ne intrece nimeni, nici de explicatii pentru ca-si pun viata in pericol nu duc lipsa pietonii indisciplinati.

In cazul in care credeati ca doar cu femeia de la piata Unirii au avut politistii parte de un adevarat spectacol, ei bine va inselati. Piata Obor este o alta zona in care show-uri au loc zilnic.

Priviti-o pe aceasta doamna care isi face cruce inainte sa isi ia avant prin traficul infernal. E ochita imediat de doi agenti, care vor s-o traga la raspundere.

Ei bine, asta incearca si politistii sa ii explice, ca putea oricum sa moara daca era lovita de vreo masina. Dar femeia e pusa pe circ.

Traversatul prin locuri nepermise ocupa unul din primele 3 locuri cand vine vorba de cauze ale accidentelor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si