Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, a depus o plângere penală în care susține că focul a fost pus intenționat. Conform unor surse, el ar fi dat vina pe doi cetățeni basarabeni, care ar plănui să părăsească țara.

Citește și: Ipoteza șoc a lui Cornel Dinicu, în urma tragediei de la Ferma Dacilor. Doi angajați s-ar afla în spatele incendiului în care opt persoane și-au pierdut viața

Cei doi moldoveni ar fi fost angajați recent la Ferma Dacilor și erau în pensiune în momentul în care a izbucnit incendiul, fiind cazați la parterul uneia dintre case.

Totodată, Cornel Dinicu spune că cei doi cetăţeni moldoveni nu au fost audiați până acum.

Trei martori cu identități protejate ar susține ipoteza lui Cornel Dinicu

Avocatul lui Cornel Dinicu a dezvăluit că există trei martori cu identitate protejată care vor depune mărturie că incendiul din 26 decembrie, de la Ferma Dacilor a fost, de fapt, provocat de o mână criminală.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Există trei martori, dar în acest moment, identitatea lor este confidențială, care urmează să fie audiaţi tocmai pentru a demonstra ipoteza dezvoltată de domnul Cornel Dinicu că incendiu a fost provocat de o

mână criminală. Cu siguranță sunt persoane care cunosc activitatea desfășurată la fermă, dar nu le cunosc identitatea și nu pot să vă dau detalii suplimentare", a spus Bogdan Aanei, citat de Realitatea TV.

Conform avocatului lui Dinicu, organele judiciare, procuror și inclusiv instanța de judecată, s-au pripit,  având în vedere complexitatea dosarului de urmărire penală și a probatorului care urmează să fie administrat. 

Cornel Dinicu, audiat din nou

Anchetatorii vor face o expertiză prin care să stabilească dacă focul care a curmat viața a opt oameni a fost sau nu pus intenționat.

Potrivit unor surse, patronul de la Ferma Dacilor va fi audiat din nou în cursul zilei de miercuri, 17 ianuarie.

Incendiu de la Ferma Dacilor, din noaptea de 26 decembrie 2023, a luat opt vieţi. Printre victime se află fiul de 11 ani al lui Cornel Dinicu, un tată şi doi copii ai lui, o handbalistă promiţătoare, dar şi fiul şefului Direcției Generale de Informații a Armatei.

Cornel Dinicu, audiat din nou

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, audiat din nou


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si