„Astăzi, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Galicea Mare a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din Băilești, pe DN 56, în comuna Galicea Mare, direcția către Craiova, a intrat în impact cu un autoturism oprit pe partea carosabilă, în același sens de mers, care a fost proiectat într-un alt autoturism oprit.

În urma evenimentului rutier, trei persoane, care se aflau între cele două autoturisme oprite, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Citeste si: Accident teribil în Dolj. O adolescentă a murit și alți patru tineri au fost răniți, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac

Șoferul s-a ales cu dosar penal

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul în care cele trei persoane puteau fi grav rănite.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Accident grav pe autostrada A1: șase persoane sunt rănite, inclusiv doi copii

Accident în Vrancea

În această dimineață un bărbat de 42 de ani din Vrancea s-a urcat băut la volan, a provocat un accident mortal și a fugit de șa locul faptei.

În urma accidentului rutier produs, un femeie de 36 de ani și-a pierdut viața. Cel care a provocat accidentul a fost identificat de polițiști câteva ore mai târziu.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Focşani au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Citeste si: Accident în lanț la intrare în Cluj-Napoca: șase mașini implicate și o persoană rănită

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si