Trei rețete delicioase cu ardei kapia roșu
Ardeiul este una dintre cele mai sanatoase legume. Are un continut ridicat de apa si unul foarte scazut de calorii.
Iată cele mai gustoase rețete cu ardei kapia pe care trebuie să le încercați acasă!
Ingrediente (pentru 4 portii)
Metoda de preparare
Citeste si: Salată de vinete în stil oriental. Cum se prepară Baba Ghanouj? Ingredientul secret
Se coc ardei confrom instructiunilor din reteta de mai sus.
Castravetele se taie in bucati mai mici si se pune in blender. Se adauga usturoiul, ardeii, sucul de rosii, otet si 4 linguri de ulei si se mixeaza timp de 1 minut. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Se prajesc crevetii timp de 3 minute, intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline.
Supa se toarna in boluri si se aseaza deasupra crevetii.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente (pentru 1 sandwich):
Metoda de preparare
Prajeste oul (ochi) intr-o tigaie cu putin ulei.
Citeste si: Îngrașă pepenele roșu? Răspunsul dat de nutriționiști
Se unge una dintre feliile de paine cu crema de branza. Peste aceasta, se pune ardeiul copt si oul ochi. Se adauga sare si piper dupa gust si se acopera cu cealalta felie de paine.
Ingrediente (pentru 4 portii):
Metoda de preparare
Taie rosiile in bucati de marime medie. Se aseaza intr-un castron, se sareaza, se amesteca usor si se pune deoparte pentru 15 minute.
Usturoiul tocat marunt se amesteca, intr-un bol, cu otet si o lingurita de frunze de oregano, maruntite. In timp ce amesteci in bol, adauga si cele doua linguri de ulei de masline. Ardeiul se toaca marunt si se adauga peste rosii.
Branza feta se taie cubulete si se presara peste rosii si ardei. Se adauga dressingul si se serveste.
Citeste si: Aşa faci cel mai bun tort de casă! Reţeta completă