Trupul fetiţei de 10 ani care s-a înecat în Dunăre a fost descoperit la 25 de kilometri faţă de locul în care intrase alături de prietena ei să se scalde.

Citeste si: Blogger rus, condamnat la 5 ani de închisoare din cauza unui mesaj instigator la violenţă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Mii de hectare cultivate cu tomate și ardei, devastate de grindină. Reacția fermierilor

Citeste si: Vremea se răcește în întreaga țară. Sunt anunţate cantităţi însemnate de precipitaţii

„Cadavrul plutea pe luciul apei, a fost găsit la aproximativ 25 de kilometri de locul în care fata a dispărut. Corpul a fost văzut de o patrulă a Poliției Transporturi Navale. În fiecare zi, fata dispărută a fost căutată de echipa de scafandri, asistată de o barcă și de un echipaj SMURD, în total șapte persoane. Zona unde s-a înecat este adâncă, sunt curenți foarte mari la mal și în larg, sunt gropi.

Scafandrii au avut mari dificultăți, din cauza curenților, au acționat pe pipăite, vizibilitate aproape nu este. În ciuda acestor pericole, localnicii se scaldă frecvent în Dunăre”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian.

Trupul copilei a fost preluat de ISU şi transportat la Serviciul de Medicină Legală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si