Legea e facuta ca sa fie incaltata? In loc sa o respecte, politistii si-au parcat masina taman in statie, alaturi de altele. Din cauza lor, calatorii sunt nevoiti sa coboare in plina strada.  

"Ia uitati-l si pe domnul. Acum ati luat si amenda. Asta este. Dar stiti cine a mai parcat aici? Masina politiei.

E in regula. Pai, trebuia sa-i dau eu amenda, sau cum?"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pentru toata buluceala din statia de autobuz exista si o explicatie. Cat de intemeiata e... aflam numaidecat!

Mersul pe jos nu mai le face piciorul frumos celor obisnuiti cu confortul. In loc sa parcheze in locurile special amenajate, soferii mai degraba isi risca banii din buzunare decat sa faca un pic de miscare. Unde mai pui ca vor sa moara si capra vecinului.

Toti cei prinsi in fapt au fost amendati de politisti, iar soferii care au fost de negasit au avut parte de-o surpriza neplacuta.

Cat despre masina de politie filmata parcata ilegal, cei de la IPJ Dolj spun ca nu e din judetul lor, dar ca vor face verificari. Amenda pentru cei prinsi astfel e de 200 de lei si doua puncte de penalizare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si