Turcu de la Puterea Dragostei perucă. Alex Turcu, alias Turcu de la Puterea Dragostei, avea un secret față de publicul său, iar colegele din emisiunea Puterea Dragostei, l-au dat de gol pe acesta, afirmând că are perucă.

Turcu este foarte mândru de părul său, ascunzând adevărul despre părul lui de pe scalp.

Fanii emisiunii l-au analizat și l-au acuzat că poartă perucă, dar el a negat și a spus că poartă doar niște meșe.

Turcu de la Puterea Dragostei perucă
Turcu de la Puterea Dragostei perucă

Citeste si: Bombă de ultim moment în casa „Puterea Dragostei”. S-au despărțit, deși o ceruse în căsătorie

Ana Maria Lintaru a spus adevărul despre podoaba capilară a lui Turcu de la Puterea Dragostei, afirmațiile acesteia fiind confirmate și de alte colege cu care a discutat pe această temă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Turcu de la Puterea Dragostei perucă. ”E perucă, normal că este perucă… Nu avea cum să aibă părul ăla. El arată cu totul și cu totul altfel fără peruca aia”, ne-a spus, râzând, frumoasa Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”

Turcu de la Puterea Dragostei perucă
Turcu de la Puterea Dragostei perucă

Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” spune tot despre înregistrările făcute publice de Sergio: „Or să plătească amândoi!”

Turcu de la Puterea Dragostei perucă. Turcu este ironizat din cauza perucii

În cadrul emisiunii Puterea Dragostei, Turcu a fost adesea ironizat din cauza perucii sale, chiar dacă uneori doar indirect. Astfel, Ella de la Puterea Dragostei a fost provocată de Iancu să îl tragă de codiță pe Turcu, dar aceasta a refuzat, pe motiv că ar ieși un scandal monstru pe această temă.

Turcu are o reputație de bărbat nervos, fiind implicat într-o bătaie sau făcând ușile praf după o ceartă cu iubita. Dar și aspectul fizic îl transformă într-un dur.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Turcu de la Puterea Dragostei perucă
Turcu de la Puterea Dragostei perucă

Citeste si: Cine sunt părinții Ramonei Modoi de la „Puterea Dragostei”. Ei sunt bunicii perfecți

Turcu de la Puterea Dragostei perucă. Cum e montată peruca lui Turcu

Turcu de la Puterea Dragostei perucă. Pentru ca podoaba capilară să pară cât mai naturală, este nevoie de o perucă de calitate și de multă dexteritate, deoarece este dificil de montat.

De aceea, se presupune că dacă ar fi așa, Alex Turcu de la Puterea Dragostei ar avea zilnic un ritual serios de îndeplinit pentru a-și monta peruca. Primul pas este să îți așezi părul natural, care trebuie pieptănat și aranjat. Peste el se montează o plasă specială pentru păr și abia apoi se montează cu mare grijă peruca. Peruca de pe cap îl face pe acesta să aibă un aspect fioros în cadrul emisiunii Puterea Dragostei.

Citeste si: Cum arăta Berna de la „Puterea Dragostei” cu ani în urmă? Imaginile au fost făcute publice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si