Tzancă Uraganu urma să cânte în cea mai mare sală de petreceri din Maramureșul Istoric, restaurantul Perla Cosăului.

Citește și: Ce se întâmplă cu fiul lui Sile Cămătaru?! Decizie definitivă în procesul în care este implicat

În ultima clipă, însă, concertul de Revelion al lui Tzancă Uraganu a fost anulat, chiar dacă peste o mie de români au plătit sute de lei pentru a participa.

Citește și: Scandalul continuă între Florin Salam și Costeluș de la Clejani: ”Nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”

În cursul dimineții de sâmbătă, 31 decembrie, pe pagina de Facebook a sălii Perla Cosăului a fost postat un clip video cu manelistul care anunță că nu mai poate ajunge.

Revoltă după anularea concertului lui Tzanca Uraganu

Imediat oamenii care au plătit câte 600 lei de persoană pentru a-l vedea și asculta pe Țzanca Uraganu au “luat foc”, cerându-și banii înapoi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Shaorma lui Tzancă rupe gura târgului

Comentariile nu au intârziat să apară: “Ce s-a intamplat,de ce nu se mai tine revelionul?Mult succes!”, “Nicio pierdere” sau “Se intorc Petreusii in mormint!…..cinta tzanca in Maramures…..”, potrivit vasiledale.ro.

Anunțul făcut de Tzancă Uraganu cu câteva ore înainte de Revelion

"Pe 31 decembrie nu este zbor" a anunțat manelistul.

Este pentru a doua oară când manelistul nu m-ai ajunge în Maramureș.

El ar fi trebuit să cânte la Balul Bobocilor in Baia Mare la Clubul La Lăutari, doar că acesta a fost închis de pompieri.

Cum a fost "țepuit" Tzanca Uraganu

Tzanca Uraganu a anunțat zilele trecute că a rămas fără un bolid de lux după ce a luat țeapă de la un necunoscut.

El face apel la autorități. Manelistul susține că a fost înșelat de un bărbat în urmă cu 4 ani, iar recent, un apropiat a fost lăsat fără apartament.

Într-un live pe pagina sa de Facebook, cântărețul a declarat că individul este în libertate și este vizibil afectat de faptul că unii oameni sunt reținuți pe nedrept, iar cei ce comit infracțiuni sunt lăsați liberi. 

Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu, în centrul unui nou scandal chiar de Revelion. Ce a făcut manelistul

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si