Cântărețul Florin Salam a fost internat de urgență după ce a fost testat cu COVID-19. În acest moment, se află la un spital de boli infecțioase din Capitală, unde medicii îi asigură tratamentul pentru Covid și e trecut pe oxigen. 

Cântărețul este sub tratament cu oxigen

Acesta a acuzat o stare de rău în cursul zilei de miercuri, 10 august. Soția sa, Roxana Dobre, a fost cea care l-a dus la spital, după ce artistului i s-ar fi făcut rău.

Aceasta le-a spus medicilor că manelistului i s-a făcut rău, după ce a acuzat probleme respiratorii care s-au agravat în cursul zilei de miercuri. 

La spital, interpretul a fost testat de Coronavirus, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Problemele respiratorii au continuat, astfel că medicii au hotărât să îl treacă pe oxigen.

Citeste si: Momente grele pentru Tzancă Uraganu. Fratele său, Miraj Tzunami, a ajuns pe mâna medicilor

Potrivit medicilor, cântărețul nu se simte prea bine și este ținut sub observație.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Florin Salam a mai fost infectat și anul trecut. 

Fratele lui Florin Salam a murit de Covid-19

Familia manelistului Florin Salam este foarte îngrijorată de starea sa de sănătate și speră să nu se agraveze situația. Fratele lui Florin Salam a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. În ciuda eforturilor făcute de medici, Nelu Stoian nu a putut câștiga lupta cu COVID-19. 

Citeste si: Scandal în sala de judecată. Ce au decis judecătorii în cazul interlopilor ce l-au șantajat pe Florin Salam

În momentele când Nelu Soian se afla în spital, artistul era disperat că nu primește vești despre starea lui de sănătate.

Citeste si: Motivul pentru care Florin Salam s-a căsătorit cu Roxana Dobre după opt ani de relație. Ce legătură are Fănica, fosta sa soție

Astfel, în fața institutului ”Matei Balș”, Florin Salam a organizat o conferință de presă, pentru a-i forța pe medici să informeze familia despre starea de sănătate a fratelui său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si