Festivalul Untold urmează să își deschidă porțile în doar câteva zile, iar petrecăreții pot vedea prima imagine cu scena principală. Parcul Central din Cluj este pregătit să primească artiști din toată lumea.

Tema festivalului de anul acesta

Oficialii au publicat prima poză cu scena principală de la festivalul Untold. Pregătirile din Parcul Central sunt aproape gata pentru petrecăreți și artiști.

De asemenea, organizatorii festivalului au transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că peste 15.000

de oameni din 20 de ţări construiesc decoruri pe stadionul Cluj Arena. 

Tema Untold 2022 este “Temple of Lúna” şi va fi regăsită în decorurile de pe stadion şi pe mainstage.

Citeste si: Nightwish concertează în București. Cum arată astăzi componența trupei finlandeze de rock simfonic

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Festivalul Untold își deschide porțile joi. Peste 200 de artiști naționali și internaționali de top vor urca pe scenele festivalului.

Citeste si: Situație inedită pentru un tânăr. A uitat o borsetă plină cu droguri în mall

La UNTOLD 2022 vor fi prezenți J Balvin, Dimitri Vegas and Like Mike, Alok, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequencies, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub FX & Woodnote și mulți alții. 

Topul chiriilor în perioada UNTOLD

Ultimele date ale platformelor de cazare au găsit că gradul de ocupare al unităților de cazare din Cluj era, la începutul lunii iulie de 73% în perioada celor zile de festival. Cei care participă la Untold 2022 și nu au încă chirie ar trebui să se grăbească.

Citeste si: VIDEO| Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în cazul declarațiilor lui George Buhnici

Iubitorii de muzică electronică vor lua cu asalt Clujul, iar proprietarii de hoteluri, pensiuni și apartamente profită de această activitate și au crescut prețurile de închiriere. Cei mai mulți dintre aceștia cer pentru o noapte de cazare și 5.000 de lei.

Citeste si: Cum arata Castelul Banffy in trecut. Astazi, domeniul este gazda festivalului Electric Castle

Un apartament de 115 metri pătrați, format din trei dormitoare, o bucătărie, dotată cu mașină de spălat vase, cuptor cu microunde se închiriază pentru două persoane la prețul de 17.640 de lei pentru patru nopți de festival. Cei care doresc să împartă cheltuielile cu alți 10 prieteni prețul se ridică la 18.900 de lei sau 3.850 de euro, adică 385 euro de persoană. Un astfel de apartament este situat la 1,3 kilometri de centrul Clujului.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si