Adolescentul în vârstă de 17 ani se afla în casa unei cunoștințe în momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului pentru a lua o declarație. 

Agresorul, care era deja cunoscut de polițiști ca având antecedente penale pentru distrugere şi alte violențe, și-a ieșit din minți în momentul în care i-a văzut pe ofițerii de poliție. 

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 4 noiembrie 2022. Noile cotații pentru euro şi dolar

În acele clipe, băiatul a pus mână pe un cuţit şi s-a repezit la unul dintre polițiști, dar din fericire nu l-a nimerit. Orbit de furie că nu a putut să-l rănească pe primul, agresorul l-a luat la palme pe cel de-al doilea om al legii.

În urma celor întâmplate și după ce agresorul a fost calmat, adolescentul în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tragedie în Târgu Jiu: un adolescent de 17 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc

Un băiat de 17 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc din Târgu Jiu. Mama sa a fost cea care a sunat la 112, iar băiatul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc joi seară, iar mama tânărului a fost cea care a alertat autoritățile.

Citeste si: A fost câștigat marele premiu la Loto 6 din 49. Din ce oraș este câștigătorul

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o tentativă de suicid. Un băiat în vârstă de 17 ani s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Plopilor din municipiul Tg-Jiu”, a transmis, joi seară, ISU Gorj.

 

În urma apelului, la faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ. 

Citeste si: Un român a ucis un conațional în Germania. Totul a avut loc în noaptea de Halloween

”Băiatul este conştient, cooperant, a fost preluat de către echipajul SAJ şi transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare”, a mai transmis sursa citată.  

Mama băiatului a fost cea care a sunat la 112, dar nu se cunosc încă motivele pentru care băiatul a recurs la acest gest.

Citeste si: Pensiile pe care le primesc doi români care au lucrat 22 de ani în Spania și 22 în România: „Simt că a meritat sacrificiul”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si