Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, cand barbatul, care se pare ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice s-a apropiat de cal. Animalul l-a prins de braţ iar mai apoi l-a târât prin curte şi aproape că i-a smuls braţul din umăr.  O ambulanţă de la Dorohoi a sosit de urgenţă la faţa locului şi  a preluat victima, iar mai apoi a solicitat sprijinul unui echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.
În timp ce era transferat de pe o ambulanţă pe altă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de medici. Victima a fost preluată de medicii de la unitatea de Primiri urgenţe, însă starea sa este foarte gravă.

Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, cand barbatul, care se pare ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice s-a apropiat de cal. Animalul l-a prins de braţ iar mai apoi l-a târât prin curte şi aproape că i-a smuls braţul din umăr.

O ambulanţă de la Dorohoi a sosit de urgenţă la faţa locului şi  a preluat victima, iar mai apoi a solicitat sprijinul unui echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. În timp ce era transferat de pe o ambulanţă pe altă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de medici. Victima a fost preluată de medicii de la unitatea de Primiri urgenţe, însă starea sa este foarte gravă, relateaza Somax.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si