UPDATE- Femeia a fost arestată preventiv sub acuzația că şi-a înjunghiat mortal partenerul de viaţă. Trupul bărbatului a fost găsit în scara blocului. Acesta era cunoscut drept unul cu probleme, vecinii sunând în repetate rânduri la Poliţie din cauza scandalurilor pe care cei doi le făceau.

Crima a avut loc vineri dimineaţă. La ora 7:45 o persoană a sunat la Poliţie anunţând că în scara unui bloc din municipiul Câmpina se află o persoană inconştientă.

Poliţiştii au găsit un bărbat de 50 de ani, înjunghiat cu un cuţit în zona toracelui. Acesta era decedat, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Principalul suspect este concubina victimei, o femeie de 46 de ani, surse judiciare au declarat pentru News.ro că cei doi aveau o relaţie conflictuală şi că vecinii sesizaseră, în repetate rânduri, că din locuinţa celor doi se auzea scandal.

În urma audierii şi a administrării probatoriului suspecta a fost reţinută, ulterior judecătorii emiţând mandat de arestare preventiv pe numele acesteia.

Concubina sa în vârstă de 46 de ani este suspectă în acest caz. Vineri a fost dată alarma la 112, înainte de 8 dimineața. O vecină a fost cea care l-a descoperit pe bărbat, în holul blocului din Câmpina.

În garsonieră se auzeau mereu certuri

Potrivit declarațiilor locatarilor, din garsoniera unde a avut loc crima se auzeau deseori certuri. De asemenea, petrecerile de la care alcoolul era nelipsit, aveau loc foarte des.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, pentru necropsie. Proprietarul garsonierei și femeia urmează să dea explicații anchetatorilor pentru cele întâmplate.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Noi dezvăluiri în cazul crimei din Berceni

Bunica fetei de 12 ani, ucise într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, susținea că fiica ei obișnuia să meargă cu ea la scări, acolo unde făcea curățenie, dar un martor o contrazice.

Un martor a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Acces Direct” că Simona nu a mers niciodată cu mama ei la scări.

Declarația bunicii este contrazisă de un martor

Mama Simonei susține că în ziua în care copila de 12 ani ar fi fost ucisă, ea și fiica ei ar fi fost să facă curățenie în scările de bloc. Însă bunica este contrazisă de un martor.

„Când e liber ăla (n.r. soțul Loricăi) lunea, iar noi lunea ne ducem în spatele blocului și ia gunoiul. Ea nu se duce, că e femeie. O înțeleg aici, să-l ia, are să-l ia cu găleata. Și vine bărbatul ei, pleacă de pe stradă, lasă mătura cu care mătură pe stradă și bărbatul ei face. N-a venit niciodată cu fiică-sa!”, a spus un martor.

Martorul nu a mai văzut-o pe Lorica de la Paște

„Și vine singură sau, de cele mai multe ori, îl trimite pe soțul ei, al bunicii. Lorica are vreo 5-6 scări. Dar vine, nu știu, eu nu am stat să o pândesc Eu nu am mai văzut-o (n.r. pe Lorica) de vreo lună. Înainte de Paște nu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Fratele fetei de 12 ani, ucisă în apartamentul din Capitală, urmează să fie audiat

Înainte de Paște, administratorul mi-a lăsat mop, detergent, d-astea(...) Deci, a venit înainte de Paște(...) Dar nu vine însoțită de nimeni”, a mai spus martorul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si