Incidentul s-a petrecut miercuri, pe 28 decembrie, în localitatea Hărnicești din Maramureș.

Un bărbat circula cu mașina sa, când, dintr-o dată, vehicululul a luat foc. Totul s-a întâmplat la câteva minute după ce luase vehiculul din service.

Bărbatul a fost într-un real pericol de a-și pierde viața. Din fericire, șoferul a reușit să sară la timp din mașina care fusese acaparată de flăcările furioase.

Citește și: Autobuz în flăcări la Piatra Neamț

Bărbatul s-a salvat în ultima clipă din mașina în flăcări

Cu câteva minute înainte de incidentul teribil, bărbatul și-a luat mașina din service-ul auto din satul vecin unde o lăsase pentru mentenanță.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Acesta nu a apucat să parcurgă nici măcar 6 kilometri, când a observat că de sub capotă ieșeau flăcări. Șoferul nu s-a panicat, a oprit vehiculul și a reușit să iasă la timp din mașină, înainte ca aceasta să se transforme într-o torță.

Localnicii care erau în apropierea vehiculului afectat de flăcări i-au sărit imediat în ajutor bărbatului și au încercat să stingă incendiul, însă nu au reușit să salveze mașina care s-a făcut scrum.

Citește și: VIDEO- Șocant! Acestea sunt ultimele imagini cu Monalisa în viață. Tânărul travestit a ars de viu în propria casă, cu mâna pe icoană, în ziua de Crăciun

Pompierii au ajuns în scurt timp la locul incidentului nefericit. Într-un final, aceștia au reușit să stingă flăcările uriașe. Din primele informații, se pare că flăcările au pornit de la anumite probleme la instalația electrică.

Incidente de acest fel au mai existat de-a lungul timpului. Cu câteva ore în urmă, un alt vehicul s-a aprins în localitatea Moinești din Bacău. În timpul paradei organizate pentru sărbătorile de iarnă, mașina era parcată în fața unui bloc plin cu locatari. Dintr-o dată, de sub capotă au început să iasă flăcări. Și în acest caz, câțiva trecători au dat o mână de ajutor cu un extinctor, iar incendiul a fost stins până la apariția pompierilor.

Citește și: Măsuri sporite, în Suceava, după ce trei mașini au fost incendiate de Crăciun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si