Nici medicina secolului XXI n-ar fi la fel de eficienta precum metodele lui. Stefan Tifrea se recomanda mester de oase si spune ca atingerile sale curata durerea de pe trupul oricarui suferind.

-Am o munca de birou si de cateva zile ma doare capul..  Se poate face ceva? O sa incercam sa vedem ce se poate face...

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Durerile articulatiilor si chiar ametelile ar disparea miraculos in mainile vraciului. O sedinta costa intre 30-40 de lei, dar Stefan spune ca tratamentul da roade dupa mai multe sesiuni.

Maseur la origini, dar convins ca poate mai mult, Stefan sustine  ca a facut niste cursuri peste hotare. Acum isi spune in termeni formali osteoterapeut- o denumire de care insa medicii specialisti nici n-au auzit.

Vasile Pop- medic: nu sunt de acord cu acesti ortopezi rurali care mai degraba invata urechistic anumite proceduri. Recomand ca bolnavul cand are o anumita suferinta sa se prezinte la medicul de familie care in functie de suferinta bolnavului va orienta bolnavul spre o anumita specialitate.

Remediile traditionale ii impart pe oameni in doua tabere. Unii cred orbeste in atingerile vindecatoare,  altii- doar in specialistii acreditati.

Bolnavii care aleg terapiile alternative sunt sfatuiti sa isi aleaga terapeutul dupa o documentare amanuntita si numai dupa ce au consultat un medic acreditat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si