Cu cateva minute inaintea ororii, camerele de supraveghere il surprind pe individ cum sare gardul ca sa intre in curtea fabricii unde fata lucreaza.

Pare sa aiba un cutit in mana. Intra in incaperea in care mai sunt cel putin patru oameni si se napusteste asupra femeii. O pune la pamant, unde incearca sa-si duca la sfarist planul sinitru. Tanara lupta pentru viata ei si nu e singura.

Un coleg ii sare in aparare si reuseste sa o scape din mainile barbatului.

 

PE URMELE AGRESORULUI

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Angajatul incearca sa fuga dupa agresor, dar aluneca. Imediat dupa atacul sangeros, individul fuge. Desi e inarmat, din urma, incearca sa-l ajunga alti doi martori.

Tanara de 20 de ani scapa cu viata, desi imaginile filmate arata cat de monstruos a fost atacul. Se pare ca hainele groase pe care le purta au ferit-o de ranile adanci. Fata iese din fabrica pe propriile picioare si tot ea e cea care suna la 112.

In tot acest timp, colegii de munca se agita sa-l gaseasca pe individ. Pentru ca stiu cat de periculos e, unul dintre ei se inarmeaza cu o teava.

CINE E INDIVIDUL?

Se pare ca barbatul care-a dat buzna in fabrica este fostul iubit al femeii. Relatia dintre ei se incheiase de curand, tocmai din cauza batailor pe care ea le-ar fi incasat.

Acu, individul risca ani grei de inchisoare pentru tentativa de omor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si