O femeie din Dâmboviţa a murit după ce iubitul ei a supus-o la cazne greu de imaginat. Bărbatul a vrut să-şi îndeplinească anumite fantezii, însă totul a luat o întorsătură dramatică pentru femeia de 59 de ani.

Citeste si: Adolescentă batjocorită în sauna unui hotel de patru stele

În primă fază el a spus că nu ştie de ce a murit femeia, însă la autopsie, medicul legist a descoperit ce păţise de fapt, sărmana femeie.

Potrivit medicilor legişti, decesul se pare ca a survenit în urma septicemiei cauzate de perforarea colonului cu un morcov.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 50 de ani, din Onceşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de abuz urmat de moartea victimei. Astăzi, 31 mai, cel în cauză va fi prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este bănuit că, în ziua de 21 mai, i-ar fi produs leziuni concubinei sale prin introducerea în rect a unor corpuri străine, fără consimţământul acesteia”, informează IPJ Dâmboviţa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citeste si: ONU: Julian Assange a fost torturat

Citeste si: Roland Garrros 2019. Simona Halep si-a aflat adversara din turul al treilea

El a declarat că a anunţat salvarea, însă după ce a văzut că femeia murise a sunat din nou să anuleze apelul. El spune că a îmbrăcat-o apoi în pijamale şi s-a dus să scoată certificatul de deces de la Primărie.

Citeste si: MAE: Doi români au murit in tragedia de pe fluviul Rin

"După ce am văzut că a murit am îmbrăcat-o frumos cu pijamale. Am anunţat salvarea înainte, dar am întors-o din drum pentru că murise. Am vrut să îi scot certificat de deces de la Primărie. Ea mi-a spus să o las în pace, dar am continuat. Îmi pare rău de ea, nu am vrut să o omor. Am ţinut la ea şi ea a ţinut la mine. Am recunoscut vina în faţa poliţiştilor", a declarat bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si