Politia din Prahova cerceteaza circumstante mortii unui barbat in varsta de 52 de ani care la sfarsitul saptamanii trecute a murit inecat in timpul unei reuniuni in localitatea Ciorani, au declarat pentru News.ro reprezentanti ai politiei judetene Prahova. Potrivit acestora, barbatului i s-a facut rau in timp ce participa la o masa impreuna cu mai multe persoane, a fost chemata ambulanta, insa medicii nu au putut decat sa constate decesul.

Necropsia a aratat ca barbatul a murit prin asfixie cu bol alimentar, au precizat sursele citate.

“A fost un eveniment nefericit si regretabil. Era un localnic, i s-a facut rau, am chemat ajutor la 112. Am inteles ca a murit inecat. Era un baiat dintr-o familie cu probleme, stiu ca avea si ceva probleme de sanatate” a spus primarul comunei, Marin Voicu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acesta a precizat ca angajatii primariei au facut cheta pentru a sprijini familia barbatului mort in ceea ce priveste cheltuielile de inmormantare. La intalnirea cu pensionarii primarul le-a oferit acestora carne de berbec, intrucat edilul are mai multe oi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si