Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, bebeluşul născut în urmă cu două ore a fost transportat cu o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova până la sediul ISU, de unde a fost preluat de un elicopter.

De ce suferă bebelușul

Nou-născutul are sindrom anemic şi sindrom hemolitic, au declarat surse medicale, potrivit Agerpres.

Citeste si: Povestea livratorului care muncește fără o mână. Un client i-a dat cadou un ceas scump

Acesta va fi dus pentru îngrijiri de specialitate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Un bebeluș a murit în timpul nașterii. Familia îi acuză pe medici de neglijență

Un bebeluș din Brăila a murit în timpul nașterii. Familia acuză medicii de neglijență.

Tragedia a avut loc chiar de   ziua Copilului. Micuțul a pierit la scurt timp după ce a venit pe lume. Familia copilului acuză medicii că nu i-au acordat atenție mămicii în primele ore de după naștere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O familie a vrut să își vândă bebelușul cu 19.000 de euro

Mămica din Brăila trece prin clipe de coșmar. Copilul pe care urma să-l strângă în brațe a decedat chiar în timp ce trebuia să se nască.

Familia femeii susține că medicii nu i-au acordat atenție.

Mămica a ajuns pe data de 31 mai la spital și urma să i se facă cezariană.

Cadrele medicale au decis să amâne momentul pentru data de 1 iunie. Femeia a fost monitorizată până la ora 13:00, atunci când totul era în regulă, după care nu s-ar mai fi dus nimeni la ea.

De la ora 15:00, medicii nu i-au mai acordat deloc atenție viitoare mămici, iar la ora 18:00 au decis să verifice starea fătului înainte de a începe operație de cezariană. În acel moment și-au dat seama că pulsul bebelușului e foarte scăzut, iar atunci au hotărât să o opereze de urgență pe femeie.

Apoi, medicii au început intervenția de cezariană, însă din păcate bebelușul nu mai era în viață în momentul nașterii. Familia femeii susține că medicii i-au cerut mamei să semneze pentru incinerarea cadavrului bebelușului.

Părinții își doresc acum să se facă dreptate în acest sens.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si