Un copil de 10 ani a fost găsit legat cu lanțuri, într-o casă din Hârșova, județul Constanța.

Învățătoarea copilului a sesizat autoritățile, după ce copilul nu mai venea la școală

Învățătoarea lui ar fi cea care ai fi apelat la autorități, după ce elevul nu mai venise la școală de câteva zile. Motivul este de-a dreptul halucinant. Mătușa care stătea cu băiatul nu ar fi fost cuminte, moment în care a apelat-o pe mama lui care se află plecată în străinătate să o întrebe ce trebuie să facă.

Aceasta i-ar fi transmis să îl lege, ceea ce femeia a și făcut.

Copil legat lanțuri Hârșova

Un copil de 10 ani a fost găsit de polițiști legat de picioare cu lanțuri.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Polițistul care a găsit-o pe Sara Melinda face noi mărturii. Cum a reușit să ajungă la copila de 13 ani: „Când a deschis ușa, m-am uitat de două ori, arăta groaznic”

Mătușa copilului de 22 de ani l-a legat pe copil, după ce a sunat-o pe mama lui

Ajunse în locuința din Hârșova, autoritățile au rămas șocate de ceea ce au descoperit. Băiatul de 10 de ani era legat cu lanțuri atât de picioare, iar la mâini cu o eșarfă. El le-a povestit poliţiştilor că fusese legat doar o singură zi. Acum, acesta a fost lăsat în grija unchiului său, până când oamenii legii vor termina cercetările.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În acest caz, ambele femei de 22 și 32 de ani au fost reținute pentru 24 de ore, apoi au fost plasate sub control judiciar. De precizat este faptul că mama copilului a revenit și ea în țară vineri, imediat când a auzit despre amploarea cazului.

”La data de 23 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, două femei, de 22 de ani, respectiv 32 de ani, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv instigare la lipsire de libertate în mod ilegal”, a transmis IPJ Constanța. 

Copil legat lanțuri Hârșova

Un copil de 10 ani a fost legat cu lanțuri de mătușa lui.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Polițiști atacați cu toporul de un bărbat din Prahova! Unul dintre agenți a fost lovit în cap/ Mașina Poliției a fost avariată

Vineri, ele au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală. Totodată au fost sesizați și specialiștii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si