Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 3 anisori este „vanat” de una dintre cele mai cunoscute echipe de fotbal din lume! Un videoclip postat de mama lui pe internet l-a facut celebru

Un baietel de 3 ani este curtat de clubul profesionist de fotbal Manchester City dupa ce mama sa a postat un videoclip cu el jucand fotbal.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jaxon Lal se va intalni cu antrenorii clubului, dupa ce baietelul a intrat in atentia clubului in urma unui videoclip postat de mama lui pe Facebook.

Pe inregistrare se vede baiatelul care se joaca cu mingea in gradina, purtand un tricou al echipei FC Barcelona. Eroul lui este Lionel Messi.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Mama se joaca intotdeauna fotbal cu Jaxon si cu fratele sau, Riley, insa nu s-a gandit niciodata ca unul din copiii ei ar putea fi doriti de o echipa mare.

„Am postat inregistrarea cu Jaxon jucandu-se fotbal pe Facebook.

Postarea a fost redestribuita de antrenorul echipei de fotbal Medloc Juniors. Apoi am primit un telefon de la Manchester City. Nu mi-a venit sa cred”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Ea crede ca Jaxon este unul dintre cei mai mici copii invitati vreodata de club. Ea a adaugat ca cei doi copii sunt „mici sportivi” si ca spera ca amandoi sa aiba o sansa in a avansa in fotbalul de performanta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI