Un băiat de 7 ani a fost lovit din plin de o mașină. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din Brașov.

Un copil de 7 ani a fost lovit de o mașină în Brașov

Un copil de 7 ani a fost lovit de o mașină în Brașov

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Copil de 7 ani, lovit din plin de mașină

În imagini se vede cum copil așteaptă în fața unei porți, în încercarea de a traversa. Un autoturism trece pe lângă el, încetinește, iar când vede că băiatul înaintează, șoferul dă înapoi și accelerează, izbindu-l.

La fața locului au venit polițiștii și echipajele medicale.

Citește și: EXCLUSIV- Vlad a murit, la numai 29 de ani, înecat în Spania. Fratele tânărului: ”Viața lui acolo era exact cum și-a dorit-o. Era iubit de comunitate”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autoritățile fac cercetări și încearcă să vadă dacă băiatul a fost lovit intenționat sau nu.

Victima a ajuns în stare gravă la spital.

Ce au transmis autoritățile în acest sens

IPJ Brașov a transmis că: „La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 17.00 Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată cu privire la un accident rutier care s-ar fi produs pe o stradă, din satul Zizin, comuna Tărlungeni.

Citește și: FOTO- „Ai plecat prea devreme, prietena mea! Întoarce-te!” Flori a murit la doar 16 ani, împreună cu tatăl ei. Cei doi mai aveau doar 4 kilometri până acasă

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere, iar după primele date obținute, se pare că accidentul ar fi avut loc în timp ce un conducător de autoturism efectua o manevră de mers înapoi, împrejurare în care ar fi lovit cu partea din spate a vehiculului un copil, în vârstă de 7 ani.

După incident, copilul accidentat a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se acorda sprijin de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și, la acest moment, se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov pentru a se lămuri toate aspectele care au dus la producerea accidentului rutier”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si