Ramon a lăsat în urmă o soție și trei copii. De ani de zile se lupta cu o boală cruntă, care se pare că l-a rapus: cancerul limfatic.

Tratamentele dure pe care le-a suportat l-au schimbat în totalitate în ultimele zile de viață.

Citeste si: Singura izoletă din dotarea ISU Neamţ s-a stricat!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: O super vedetă de la EXATLON, declarații șoc din Spania! ”Nu e mai e nimeni aici! Pe stradă este sinistru, iar magazinele sunt goale. Mă întorc în țară și mă autoizolez”! Imagini incredibile de pe Aeroportul Otopeni! VIDEO EXCLUSIV

În urmă cu o săptămână, un apropiat al lui Ramon a postat un mesaj de încurajare pe pagina sa de Facebook:

„Chicireanu Ramon un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare.

Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit.

Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã!! Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat.

Însã Ramon Chicireanu e un adversar din ãla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunatã care îl ajutã şi îi este alãturi.

Citeste si: Cele mai grave afectiuni provocate de sedentarism

El nu stã la discuţii mult cu boala asta -el luptã, zâmbeşte, gãseşte puteri interioare nebãnuite şi identificã soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe”, a fost mesajul unui apropiat postat în urmă cu o săptămână pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si