Pamantul a acoperit o banda e mers si mai avea putin si o bloca si pe a doua daca autoritatile competente nu interveneau. Potrivit Monitorului de Vrancea, circulatia s-a desfasurat pe un singur sens, unele masini fiind nevoite sa o ia si prin sant.

"Am ajuns dimineata la ora 7:00 acolo pentru a evalua situatia din teren. La ora 13:00, alunecarea de teren astupase un sens de mers si trecuse deja inca 70 de centimetri pe banda a doua.

Am luat legatura la Iasu pentru a raporta cazul si am gasit un prestator de servicii in zona care sa actioneze. Au fost trimise la fata locului un buldoexcavator, un camion si alte utilaje pentru a lua pamantul care se scurge din versant pe drum", a declarat Marian Paraschiv, seful Directiei de Drumuri Nationale Vrancea.

Circulatia a fost reluata pe amble sensuri dupa ce asea drumul a fost deblocat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si