Alin face declarații despre Xenia, cea care i-a furat inima în Casa Iubirii. Tânăra nu a putut avea aceleași sentimente pentru el.
"Eu, când am intrat, am intrat pentru altcineva, și eu am vrut să plec când am văzut că nu merge treaba, a dezvăluit Alin pentru Culisele Iubirii. Nu am văzut mult interes din partea ei, nu are rost să mai vorbim despre asta pentru că este trecut.

Este vorba despre Xenia.

Citește și: Tensiuni în cuplul Anca-Flavius. Natalia face dezvăluiri despre relația celor doi

Ce căuta, de fapt, Xenia

Ceva nu i-a plăcut, eram prea moale pentru ea. Ea, de fapt, voia un băiat de Finala, nu că nu îi placea de mine. Daca iți dorești părerea mea, înseamnă că vrei să fii de emisiune. Nu a fost de mine, nu am fost de ea. Îmi placea fizic, îmi placea și felul ei de a fi, doar că era prea rece."

Alin se află într-o relație cu Bianca, iar familia acestuia vrea să o cunoască.
"Când am fost la primul date cu Bianca, era foarte drăgăstoasă, foarte atenta, m-a făcut să mă simt că mă vrea, că mă place.

Citește și: Ionuț a invitat-o pe Bianca în camera roșie. Cum a reacționat Larisa?

Mi-a arătat asta. Cu Xenia nu era la fel, eu împingeam mă mult, nu a avut rost să continui. În mare parte, am discutat cu familia despre Bianca, le place de ea, abia așteaptă să iasă. Ei cred că este o fata pentru mine, vor să o cunoască, să o vadă.

E altceva când vezi un om în realitate", a dezvăluit Alin pentru Culisele Iubirii.

Ionuț a invitat-o pe Bianca în camera roșie. Cum a reacționat Larisa?

Ionuț și Bianca au ajuns în camera roșie. Să fie acesta un început pentru relația celor doi? Larisa a reacționat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

După ce Larisa a aruncat vorbe grele asupra tânărului, Ionuț a decis să o invite pe  Bianca în camera roșie, iar acesta a avut și o surpriză pentru ea.

Gelozia s-a instalat rapid, iar aceasta a vrut să meargă după ei, dar nu a fost lăsată.

Citește și:  Bianca, foc și pară pe cuplul format din Nicoleta și Sorin! „Le aduceți aici în emisiune ca să vă spălați imaginea”

Bianca a fost răsfățată cu un platou de prăjituri, apoi au discutat de momentul în care Alin a plecat și a refuzat să mai vorbească cu ea.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Tânărul i-a povestit cum este el, de fapt, în ciuda aparențelor.

Citește și:  Maria vorbește despre motivul despărțirii de George: ”Nu se comporta ca un iubit”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si