O tentativă de furt a avut loc în noaptea de 6 spre 7 iulie, în satul Mircești din comuna Tăcută. Doi dintre hoți au început să caute prin curtea unor pensionari în timp ce al treilea aștepta în mașină cu motorul pornit. Surprinși de proprietarii gospodăriei, cei doi hoți au lăsat tot ce au adunat și au fugit în mașină, făcându-se nevăzuți.

Unul dintre hoți a rămas agățat în gard

Cei trei hoți au revenit în ziua următoare în satul Mircești unde au călcat pragul unei alte locuințe. Nu au reușit nici de această dată căci au fost din nou surprinși de victime. În timp ce fugeau spre mașină, unul dintre hoți a rămas agățat în cardul casei.

Toți cei trei hoți suspectați de furt au fost ridicați de poliție. 

Ce au spus reprezentanții Poliției?

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilitate că, în noaptea de 6/7 iulie 2022, doi dintre bărbații cercetați ar fi pătruns, fără, prin drept escaladarea gardului, în curtea unei gospodării deținute de o familie de persoane în vârstă, din localitatea Mircești, comuna Tăcuta, județul Vaslui, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri de valoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea inedita a interlopului care sa casata cu una dintre fiicele Elenei Merișoreanu. A fost urmărit internațional

Bărbații cercetați ar fi fost surprinși de proprietari, motiv pentru care și-au asigurat scăparea, prin fugă, fiind preluați de treilea bărbat, în vârstă de 22 de ani, care așteaptă cu un autoturism. Ulterior, în data de 7/8 iulie 2022, bărbații de 21, respectiv 28 de ani, au pătruns într-o altă locuință din aceeași localitate, de unde au sustras, fără drept, bunuri de valoare găsite în gospodărie. Aceștia au fost surprinși, din nou, de persoane vătămate, motiv pentru care au abandonat bunurile sustrase și au încercat să fugă, bărbatul de 28 de ani rămânând agatat în gardul locuinței persoanei vătămate. Ceilalți doi și-au asigurat scăparea cu ajutorul autoturismului folosit în derularea activității infracționale. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 5.000 lei și a fost recuperat în totalitate”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță, potrivit Vremeanouă.ro

Citeste si: VIDEO- Un barbat din Suceava a fost prins dupa ce a spart un magazin. Omul era flămând


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si