Tangorra a fost condamnat de Tribunalul din Bari, cu procedura simplificata, pentru omor voluntar calificat, tentativa de omor si detinere de arme si munitii, potrivit ANSA. Cumnatul lui Tangorra, Nicola Ruggieri, 48 de ani (sotul unei altei surori a lui Tangorra), este inculpat pentru aceleasi acuzatii si va fi judecat de Curtea cu Juri din Bari.

Citeste si: Si-a chemat parintii in ajutor pentru "a-si disciplina sotia neascultatoare". Tanara de 33 de ani a fost gasita plina de vanatai

Omorul a avut loc pe 3 martie 2016 in cartierul Carbonara din Bari. O discutie degenerata in cearta si apoi focul de pistol in abdomen. Un singur glont, calibrul 7,65, a fost de ajuns pentru a-l ucide pe Robert Gabriel Asan, roman de 30 de ani.
Corpul a fost gasit pe camp in fata locuintei sale, in apropierea unui pod.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Asan fusese eliberat recent din

inchisoare si avea antecedente penale pentru santaj, vatamare corporala, amenintare si ultraj. Carabinierii au demarat imediat anchetele, interogand numeroase persoane, concentrandu-se pe aspecte legate de viata privata, ca posibile mobile pentru crima.
Cateva ore mai tarziu, carabinierii i-au arestat cu acuzatia de omor voluntar pe Michele Tangorra si pe Nicola Ruggieri. De mai multe luni, rudele femeii, care locuia cu victima intr-un bloc la periferia din Caronara, faceau presiuni asupra ei sa intrerupa relatia.

Tangorra incercase deja sa il ucida pe roman, fara sa reuseasca, de unde si acuzatia de tentativa de omor. Sora lui Tangorra s-a constituit parte civila impotriva rudelor ei care i-au ucis iubitul.

Sursa: gazetaromaneasca.com
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si