Un jandarm în vârstă de 41 de ani, fost campion la scrimă, s-a sinucis în propria locuință din Otopeni. El a fost găsit împușcat în cap. Din primele informații, cauza principală ar fi fost o depresie cauzată de divorțul de soția sa.

Un jandarm a fost găsit fără suflare în imobilul său, în Otopeni

Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă nu a putut trece peste divorțul de soția sa.

”Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv.A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția, prin intermediul unui comunicat.

Citeste si: Acum s-a aflat ce făcea mama din Găești când s-a înecat fiul ei. După ce și-a văzut copilul mort, a cedat: „A stat o perioadă lângă el. După aceea...”

Bărbatul lucra la Jandarmeria Bucureşti şi a fost sportiv la Clubul Dinamo.

Prima reacție a Jandarmeriei după moartea fostului campion la scrimă

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, a transmis Jandarmeria.

  Citeste si: Tragedie fără margini în Spania. Un bărbat și-a înjunghiat soția până la deces, apoi s-a izbit de un camion

Florin Zalomir a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, în anul 2012, iar ulterior a devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si