Într-un videoclip postat pe Instagram, ministrul din Malaezia Siti Zailah Mohd Yusoff, ministrul adjunct pentru Femei, Familie și Dezvoltare Comunitară, a venit cu sfaturi pentru ceea ce ea a numit „tipsuri” pentru bărbații care au de-a face cu soții „indisciplinate”, spunându-le acestora cum să abordeze situația.

Citeste si: VIDEO| Mii de credincioși se închină zilele acestea la o icoană a Maicii Domnului, adusă din Ucraina, și la racla cu moaștele Sfântului Constantin

Ministra din Malaezia a sugerat o abordare în trei pași pentru bărbați în tratarea soțiilor dificile, primul constând în a le vorbi și a le informa cu privire la nevoia de o mai mare disciplină. În cazul în care acest lucru nu se dovedește a fi de succes, Siti Zailah i-a sfătuit pe bărbați să doarmă separat de soțiile lor timp de trei nopți, pentru a-și arăta nemulțumirea față de comportamentul partenerei.

Halucinant! Ministrul le cere bărbaților să-și bată soțiile

„Cu toate acestea, dacă soția refuză în continuare să accepte sfatul soțului, sau să-și schimbe comportamentul în face lucruri împotriva poruncilor lui Allah după ce aceștia nu mai dorm împreună, atunci bărbatul poate încerca abordarea fizică, lovind-o ușor, pentru a-și arăta dorința ca femeia de lângă el să se schimbe”, a susținut Siti Zailah în videoclip.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ministrul adjunct pentru Femei și Familie a oferit și câteva cuvinte de înțelepciune pentru soții, sugerând că acestea trebuie să vorbească cu soții lor când „sunt calmi, au terminat de mâncat, s-au rugat și sunt relaxați”, potrvit DC News.

Citeste si: O poștăriță din Alba, fostă candidată la Senat, a fost reținută după ce a furat banii de pensii și alocații

Remarcile ei au fost condamnate ferm de grupurile pentru drepturile femeilor din țară, inclusiv de coaliția multor organizații, Joint Action Group for Gender Equality, care a cerut demisia lui Siti Zailah din guvernul malaezian, potrivit The Independent.

„Viceministrul trebuie să demisioneze pentru normalizarea violenței domestice, care este o crimă în Malaezia, precum și pentru perpetuarea ideilor și comportamentelor care se opun egalității de gen”, se arată într-un comunicat.

Ministresa din Malaezia a sugerat o abordare în trei pași pentru bărbați în tratarea soțiilor dificile, abia ultimul fiind bătaia

[Sursa foto: The Independent]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si