Close sidebar
Close sidebar

Un nou atac cu drone a avut loc asupra portului Izmail de pe Dunăre. O persoană a decedat în urma atacului

Miercuri noapte a avut loc un atac nou cu drone asupra districtului Izmail, din regiunea Odesa. Au fost înregistrate numeroase explozii în portul ucrainean Chilia, vizibile în Chilia Veche.

Alexandra Bercea,

Un nou atac cu drone a avut loc asupra portului Izmail de pe Dunăre. O persoană a decedat în urma atacului

[Sursa foto: Twitter Sprinter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O persoană a decedat potrivit guvernatorului regional. De asemenea, portul dunărean Ismail a devenit o rută principală de export pentru cerealele ucrainene, în urma retragerii Rusiei din acordul mediat de ONU și Turcia.

Un nou atac cu drone a avut loc asupra portului Izmail de pe Dunăre. O persoană a decedat în urma atacului

[Sursa foto: Twitter Sprinter]

Ce a declarat Ministerul Apărării?

De asemenea, recent au apărut bucăți care par să provină dintr-o dronă militară de atac, folosită de ruși pentru a lovi porturile ucrainene de la Dunăre. 

Ministerul Apărării a făcut anunțul, precizând că nu au fost găsite urmele unei explozii.

Citește și: Localnicii și turiștii din Delta Dunării sunt îngroziți, după atacul rușilor de la graniță: „Se aude iarăși! Ține-te bine!”

Citeste si: Simona Pătruleasa se dedică unor proiecte personale şi se retrage de la pupitrul Stirilor Kanal D- kanald.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Forţele navale romane au identificat resturile între Ceatalchioi şi Plauru, la 70-80 de metri de apă, într-o zonă cu vegetaţie abundentă.

NATO și-a exprimat solidaritatea puternică cu România

NATO și-a exprimat solidaritatea cu România, după ce fragmente dintr-o dronă rusească au fost descoperite pe teritoriul țării noastre. Alianța urmărește cu atenție ce se întâmplă în Rusia.

„Autorităţile române au confirmat că resturi, posibil de la o dronă, au fost găsite pe teritoriul României, în apropierea graniţei cu Ucraina. Autorităţile române investighează incidentul. România a informat aliaţii NATO despre acest incident în cadrul reuniunii de astăzi a Consiliului Nord-Atlantic, iar aliaţii şi-au exprimat o puternică solidaritate cu România”,

a spus purtătorul de cuvânt al NATO, Dylan White, potrivit News.

„Începând de anul trecut, ca răspuns la războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei, NATO şi-a sporit semnificativ prezenţa în regiunea Mării Negre. Continuăm să monitorizăm îndeaproape situaţia şi rămânem în contact strâns cu aliatul nostru, România", transmite NATO în finalul declaraţiei.

Citește și: NATO și-a exprimat solidaritatea puternică cu România, după ce bucăți dintr-o dronă rusească au fost găsite pe teritoriul țării: „Alianța urmărește foarte atent ce se întâmplă în Rusia”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI