Un zbor Qatar Airways de la Doha la Dublin a fot puternic lovit de turbulențe, potrivit informațiilor transmise de edition.cnn.com.

Se pare că, în timp ce survola deasupra Turciei, avionul a experimentat turbulențe în urma cărora 12 persoane au fost rănite, iar opt dintre acestea au fost transportate la spital, după aterizarea din Dublin.

12 persoane rănite în timpul zborului, deasupra Turciei

În timp ce survola deasupra Turciei, un zbor Qatar Airways de la Doha la Dublin a fost lovit de turbulențe puternice.

Citește și: VIDEO Cântăreața Nicki Minaj, arestată pe aeroportul din Amsterdam, pentru deținere de droguri. A fost eliberată ulterior

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un nou dezastru în aer, deasupra Turciei! 

[Sursa foto: istockphotos]

Imediat după aterizarea pe aeroportul din Dublin, pasagerii și echipajul aeronavei au fost întâmpinați de serviciile de urgență, inclusiv de poliția aeroportului și departamentul de pompieri și salvare.

Conform unui comunicat transmis de reprezentanții aeroportului, în timpul turbulențeleor, șase membri ai echipajului și șase pasageri au fost răniți. După aterizare, opt dintre persoanele rănite au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Citește și: "L-aş omorî!" Mărturiile pline de durere ale părinților criminalului Mariei, fetița de 8 ani găsită moartă în pădure, după ce și-au văzut nepoata fără viață! Rezultatele autopsiei au confirmat

12 persoane au fost rănite în timpul turbulențelor pe zborul Qatar Airways

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit sursei citate anterior, reprezentanții aeroportului susțin că situația la aterizare a fost ținută sub control. Zborul de întoarcere spre Doha al avionului ar fi programat, dar este așteptată o întârziere.

„Un număr mic de pasageri și echipaj au suferit răni ușoare în timpul zborului și primesc acum asistență medicală. Problema este acum supusă unei investigații interne. Siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nostru sunt prioritatea noastră principală”, ar fi transmis reprezentanții Qatar Airways. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si