Aproape paralizat de la brau in jos, acest bolnav a reusit cu ultimele puteri sa ajunga pana-n curtea spitalului din Medgidia. Doar ca, in loc sa-l ajute, intregul sistem il ignora intentionat.  Bietul om plange de durere, dar cine sa-i auda strigatul? Pentru medici si asistenti e invizibil

Filmul cu acest suferind care cauta in zadar salvarea in curtea spitalului a fost facut de un pacient, consternat de indiferenta oamenilor.


 
Vasile Lupu, salvatorul:  Am coborat si am vazut omul respectiv stand pe banca in fata spitalului, cu viermi la picior. Gemea, am constatat ca nu vorbeste. M-a suparat faptul ca statea in fata spitalului si treceau cadrele medicale, asistenti pe langa el, oameni, care nu se uitau pur si simplu la el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

A fost nevoie ca postarea cutremuratoare sa ajunga virala pe internet si sa starneasca revolta a mii de oameni, pentru ca medicii din Medgidia sa-l trateze pe sarmanul om... abia a doua zi.

- L-am vazut in fata spitalului, pansat, spalat, cu un halat pe el.
 
Explicatia directorului medical al spitalului din Medgidia despre acest caz este uluitoare.
 
Eugen Aglitoiu, dir Spital Municipal Medgidia: Dumnealui cerseste, dumnealui este un om al strazii care castiga din acele plagi. Este un cetatean fara educatie, care cerseste. Acum ca ar fi trecu colegi si l-ar fi vazut, nu pot sa va spun exact, pentru ca nu am cunostinta despre asta.

La interventiile celui care l-a filmat, pacientul a fost transferat la spitalul judetean Constanta, unde cadrele medicale au constatat ca omul s-a imbolnavit mai mult cu fiecare zi ce trecea. Are o pareza si o afectiune cerebrala.  Salvatorul sau i-a adus astazi alimente proaspete ca sa-l puna pe picioare.
 
Bogdan Obada, dir medical SCJU Constanta:  Este un pacient cu retard mintal, cu sechele de accident vascular cerebral. S-au facut analize, am descoperit ca are si o hepatita. Are ulcer varicos, ambele gambe, destul de mare, suprainfectat.
 
Dupa ce ranile de la picioare vor fi vindecate, pacientul va ajunge pe sectia de chirurgie, iar medicii spun ca vor face tot posibilul pentru a-i salva membrele. Intre timp, cel care a distribuit postarea pe internet face apel la oameni cu suflet, ca sa-i gaseasca acestui om un camin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si