Sunt primele momente in care medicii ajunsi pe Aerodromul Ghimbav fac eforturi sa-i salveze viata parasutistului in varsta de 38 de ani. L-au gasit in coma si au chemat de urgenta un elicopter pentru a-l transportat la spitalul din Targu Mures.

Ca sa grabeasca salvarea, medicii au decis sa-l duca la spitalul din Brasov. Dar nimic nu l-a mai ajutat!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nimic nu-i prevestea sfarsitul crunt! Ieri, efectua o saritura pe Aerodromul din Ghimbav si totul trebuia sa se termine cu bine. Deodata, insa, ...ceva s-a intamplat! Martorii spun ca parasuta s-ar fi deschis tarziu si...doar partial. Asa ca barbatul a aterizat fortat la o distanta de sapte sute de metri de locul in care ar fi trebuit sa ajunga. Aterizarea i-a provocat o hemoragie interna, dar si mai multe rani grave.

Barbatul era pasionat de sporturi si iubea aventura. Avea peste 50 de zboruri la activ, iar prietenilor nu le vine sa creada ca el ar fi facut vreo greseala in timpul coborarii. Specialistii incearca sa afle ce anume nu a functionat in timpul saltului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si