UPDATE: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, starea de sănătate a poliţistului de 31 de ani, care duminică seară s-a împuşcat cu arma din dotare, este gravă, el fiind în comă de gradul III şi aflându-se internat la Spitalul Clinic numărul 1 din Craiova. 

UPDATE: Bărbatul a fost internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Craiova. Conform medicilor, starea bărbatului este extrem de gravă. 

Citeste si: Cine este polițistul care s-a împuşcat în cap, la Caracal

”În această după-amiază, IPJ Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal”, au anunţat, duminică, poliţiştii din Olt.

Citeste si: VIDEO| Primele victime ale accidentului din Ialomița, aduse acasa! Durere și lacrimi în satul angajatelor decedate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Aceştia au precizat că poliţistului i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, fiind transportat la spital. 

”Precizăm ca poliţistul era angajat al IPJ Olt de o lună de zile. Cercetarile continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, au mai transmis poliţiştii.

Citeste si: Femeie de 56 de ani dintr-o localitate din Buzău, ucisă cu bestialitate de soţ

Surse oficiale au precizat că bărbatul are 31 de ani şi este căsătorit. Deocamdată, nu se ştie dacă mai era cineva cu el în apartament când s-a împuşcat.

Bărbatul se transferase de la IPJ Timiş de o lună de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si